REFIX lanceert zijn nieuwe zoete en verfrissende sinaasappelsmaak, op tijd voor de Wereld Oceanen Dag!

De oceanen zijn een van de belangrijkste bronnen van leven op onze planeet. Ze bedekken meer dan 70% van het aardoppervlak. Reguleren het weer en huisvesten miljoenen mariene soorten. Ze produceren het grootste deel van de zuurstof van de planeet die we inademen en zijn een enorme bron van biologische voedingsbronnen die het leven van miljoenen mensen over de hele wereld helpen in stand te houden. 

Surfing

Om de goede gezondheid van onze oceanen, en op hun beurt die van onszelf te garanderen is het noodzakelijk om ​​duurzaam gebruik te maken van de natuurlijke mariene hulpbronnen die ze bieden. Het is ook absoluut noodzakelijk dat we net zo veel voor hen zorgen als hij voor ons. Het is tijd om duurzaamheidscriteria op te nemen in onze dagelijkse consumptie- en koopgedrag.

Duurzaamheid en massaconsumptie van een goed gemaakt commercieel product zijn geen onverenigbare ideeën. Maar duurzaamheid is onverenigbaar met onze hedendaagse consumptiegewoonten. Deze hebben we zonder waarschuwing hebben opgenomen in een samenleving waarin de snelste, goedkoopste, gemakkelijkste en meest wegwerpbare levensstijlen ons maken tot de grootste vijand van onze eigen omgeving en ons eigen bestaan.

REFIX is het levende bewijs van de balans die moet bestaan ​​tussen verantwoorde consumptie van een commercieel product en die zorg draagt voor de planeet die we thuis noemen.

REFIX is al 3 jaar een van de meest duurzame en verfrissende producten op de markt. Het bevat 78 minerale zouten van mariene oorsprong en in zijn citroensmaak biedt het 20% Atlantisch zeewater. Een aangename en zoute smaak met een vleugje verfrissend citroensap, slechts 4 calorieën per flesje, 0% suiker en ideaal voor keto-diëten.

Bottle with seals

Op1 juni jongstleden hebben we bij REFIX onze NIEUWE heerlijke sinaasappelsmaak gelanceerd! REFIX Orange biedt een perfecte balans tussen de aangename zoute smaak van 20% Atlantisch zeewater gecombineerd met de zoete smaak van natuurlijke sinaasappels uit Valencia, waardoor het een geweldige natuurlijke bron van vitamine C is.

Het drinken van zeewater in de juiste hoeveelheden helpt bij het herstellen en aanvullen van langdurige fysieke inspanningen. Een lange dag op het werk, een dag onder de brandende zon of een avond uit. REFIX ondersteunt de elektrolytenbalans die helpt bij spierherstel en het verminderen van vermoeidheid.

Ga voor meer informatie naar onze website op refixyourself.com