De kracht van de natuur

Het zeewater in REFIX komt uit de Atlantische Oceaan, een oceaan van koud en ruw water dat nooit stopt met bewegen. Verdund in dit water zitten meer dan 70 mineralen waarvan natrium, chloride, magnesium, calcium en kalium de meest voorkomende mineralen in kleinere doses.

Duurzame productie

REFIX draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven van de lokale visserij door op een duurzame manier en verantwoord gebruik te maken van de rijkdommen van de zee. Veel beter dan die van de ambachtelijke visserij.

Een innovatief model

Biologisch en veganistisch. Natuurlijke bron voor organische minerale zouten en sporenelementen. REFIX Citroen: bevat geen suiker, 4 kcal en is ideaal voor ketogene diëten. REFIX Orange: natuurlijke bron van vitamine C die bijdraagt aan de goede werking van het immuunsysteem.

Een duurzaam model

REFIX helpt ons te leren wat er verandert als we begrijpen wat we drinken. Om een duurzaam voedingssysteem te garanderen. Om de groei van een circulaire economie te versterken en om plasticvervuiling te helpen verminderen. We gebruiken glazen flessen met aluminium doppen en 100% gerecyclede en recyclebare kartonnen dozen met zwarte inkt om het gebruik van vervuilende kleuren te vermijden.

PREV NEXT

ECO-FRIENDLY

Biologisch, Veganistisch, glazen fles, FSC® karton

URBAN LIFE

Natuurlijke aanvulling voor een actieve en verfijnde levensstijl.

Aanpassing

Een steeds veranderende levensstijl.

Kater

Rehydratatie, re-mineralisatie, herstel.

Duurzaamheid

Bescherming van de oceaan, beperking van klimaatverandering, behoud van biodiversiteit.